Author Topic: bugs from 4.0 beta  (Read 4413 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [ЛСР]CypherVakarian

  • Manager
  • Posts: 350
  • Right behind you
    • View Profile
bugs from 4.0 beta
« on: October 06, 2010, 09:30:17 pm »
So the bugs are as follows:

1. Split times showing wrong difference


2. TV stays on one CP rather than following the leader

3. This one isn't related to 4.0. It was in previous versions too. So, if after the race player close voting menu he becomes (remains?) freezed.

Offline pod

  • Scripter
  • Posts: 417
    • View Profile
  • In-game name: pod
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #1 on: October 06, 2010, 10:56:43 pm »
  • nitro is broken, pressing fire doesn't add nitro
  • can't hide help text or money ranking (with /cx)
  • vote menu seems broken (doesn't show some times)
  • car recall is broken in selection races
« Last Edit: October 06, 2010, 11:38:55 pm by pod »

Offline [FSR]Ush

  • Admin
  • Posts: 13,449
  • Aart
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #2 on: October 06, 2010, 11:27:10 pm »
  • can't hide help text or money ranking

only through HUD.
And sometimes you need to press W to confirm, other times ENTER.. bit confusing.

btw, rims aren't saved anymore I think.. mine wasn't..

Offline [MAF]Rac3r

  • Leader
  • Posts: 2,801
  • Well, this is embarrassing.
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #3 on: October 07, 2010, 08:12:46 am »
Split times fixed, silly me created the value every time someone finished a race. Ooops.
TV fixed, silly me was checking the leaders status instead of the other racers.
Freeze on vote? Hopefully fixed, we'll see.
Nitro fixed, it was related to the admin disabling of upgrades.
Fixed huds for accounts
Fixed no vote option, reset race string to 24 character instead of 48, forgot to update the 48's though.
Car recall, unsure about. It does save to the correct var, just unsure why it's fucked.

Offline [FSR]Ush

  • Admin
  • Posts: 13,449
  • Aart
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #4 on: October 07, 2010, 01:38:41 pm »
When I return from /tt I get an invisible car!

Offline [MAF]Rac3r

  • Leader
  • Posts: 2,801
  • Well, this is embarrassing.
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #5 on: October 07, 2010, 04:16:56 pm »
Same lol

Mass timeouts on Nitro_One_World, possibly adding nitro to... hmmm only bikes cause timeouts if added with nitro.
Pain trying to find out what happen :L
On it.

Offline [2F2F]Hellmuth

  • Admin
  • Posts: 972
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #6 on: October 07, 2010, 06:17:42 pm »
Doesn't work to spawn ramps in ramp races, you can hear the clicking sound when you spawn a ramp.. however no ramp is visible.
« Last Edit: October 07, 2010, 11:25:37 pm by [SC]Hellmuth »

Offline Sn1k3rs

  • Posts: 136
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #7 on: October 07, 2010, 06:20:47 pm »
when i out of /tt i see my car invisible

Offline pod

  • Scripter
  • Posts: 417
    • View Profile
  • In-game name: pod
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #8 on: October 07, 2010, 08:23:41 pm »
Freeze bug happens on these races so far:
NitroFixWorld - Nitro, AutoRepair, OneWorld
[SFX]Falcon35 - AutoRepair, OneWorld
MTA-Burnout - Nitro, AutoRepair, TimeTrial
The_View - Nitro, AutoRepair, TimeTrial

If autorepair is removed the races work fine

However DriftOfDeath and SkiJump and other races have autorepair and don't crash

Don't know what is causing this :(
« Last Edit: October 07, 2010, 10:56:12 pm by pod »

Offline Sn1k3rs

  • Posts: 136
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #9 on: October 07, 2010, 09:54:06 pm »
Races with Ramps mod, Ramps not work

Offline [2F2F]Hellmuth

  • Admin
  • Posts: 972
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #10 on: October 07, 2010, 11:25:03 pm »
Races with Ramps mod, Ramps not work

Doesn't work to spawn ramps in ramp races, you can hear the clicking sound when you spawn a ramp.. however no ramp is visible.

Offline [AK47]skunk

  • Admin
  • Posts: 1,058
    • View Profile
    • AK47
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #11 on: October 08, 2010, 06:33:01 am »
/nc in /tt doesnt works

/tele hasnt got all locations

countdown in race mode

Offline [ЛСР]CypherVakarian

  • Manager
  • Posts: 350
  • Right behind you
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #12 on: October 08, 2010, 06:50:52 am »
1. The upgrades are not added to a car (In the "Upgrades" racemode)

2. Information screen that appears on mid-left (like player stats/raceinfo it tt/etc) can't be closed with pressing "C", only with horn button.

3. At the start of a race desired wheels aren't added to a car. We should add them "manually" from /cx.

4.
When I return from /tt I get an invisible car!
Same when returning to race from /afk.
« Last Edit: October 08, 2010, 06:54:41 am by Cypher »

Offline [MAF]Rac3r

  • Leader
  • Posts: 2,801
  • Well, this is embarrassing.
    • View Profile
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #13 on: October 08, 2010, 07:26:58 am »
Obviously, the freeze lock ups were my fault :( lol Used a shorter string to hold the text, bad idea.

Nice to see you fixed the race order code, woop.

Added a one liner to race world, hopefully will fix the interior buggged car when switching back from an interior.

Offline ǝǝǝoſ[sXɐ]

  • Admin
  • Posts: 2,105
    • View Profile
  • In-game name: Joeee
Re: bugs from 4.0 beta
« Reply #14 on: October 08, 2010, 10:25:14 am »
/nc in /tt doesnt works

It's not supposed to, and never has. It makes it too easy...