Author Topic: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle  (Read 1666 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SuperNova

SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« on: November 27, 2014, 03:10:37 pm »
Since i have my new pc , when i'm entering in a vehicle or when race is starting , SAMP froze and crashed . I didn't have that issue with my laptop (same game with original files) . And Single Mode works well without any crahses

Here's the importants specs :
-i5-4570 , MSI GTX 750Ti , all installed in a HDD on Windows 7 Home Premium .

If someone can solve it , it will be a pleasure for me :)

Greetings

Offline [AK47]Tommy_Vicious

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #1 on: November 27, 2014, 03:56:12 pm »
is the game original?

Offline nero

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #2 on: November 27, 2014, 04:05:53 pm »
In the past, I read about a problem with the radio (loading files, user track radio, etc.), not sure what caused it. But it might apply to this problem.

Offline depay

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #3 on: November 27, 2014, 04:18:16 pm »
As nero said, try to copy and paste Original Radio File, yours could be damaged or something like, there is a link for Original Sounds file (2,9GB), alternative you can reinstall your gta sa
Here's the link https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=no_antivirus&id=0B7Pf_SQyBonRczVLcTY1TVlKRlk
 :P

Offline SuperNova

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #4 on: November 27, 2014, 04:30:44 pm »
i'm dl it right now , it'll take around 4 hours because of my slow internet -- , thanks anyway and i'll tell if it works or not

Offline Scorpion.

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #5 on: November 28, 2014, 11:04:13 am »
 O0 O0 original game  O0 O0

SAMP refuse to play it.
« Last Edit: November 28, 2014, 11:08:16 am by Scorpion. »

Offline SuperNova

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #6 on: November 28, 2014, 11:29:19 am »
I restored everything , all sounds including radio stations had been restored this morning but i still have the same issue in same moment ...

But i wanna add something that i tried to enter in a vehicle on an other samp server and i don't have any problems + i switched every radios on the same vehicle and no crash . So i think it's not about sounds or game , maybe compatibility or something
« Last Edit: November 28, 2014, 11:43:25 am by SuperNova »

Offline depay

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #7 on: November 28, 2014, 01:29:39 pm »
Have you already tried to sett off radio's sounds from main settings?

Offline SuperNova

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #8 on: November 28, 2014, 02:16:06 pm »
Sure , but as i said before , in an other server , even with radio on , i don't have any crashes . So i think the problem isn't about audio files . But about something else but what ?

Offline nero

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #9 on: November 28, 2014, 02:30:17 pm »
Do you own the game as orginal CD? Or is it a pirated copy?

Offline SuperNova

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #10 on: November 28, 2014, 02:42:41 pm »
it's a copy because i sold my original one  ::) . BUT , after all , i didn't have that issue on my laptop  (copy too and MTA too):-\ this is why i'm asking on my new desktop

Offline depay

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #11 on: November 28, 2014, 03:08:08 pm »
Weird...I'm actually searching in internet for a fix, i will keep you updated

Offline SuperNova

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #12 on: November 29, 2014, 04:02:42 pm »
Now , i try to connect on OSR Server now just for checking if it was about textdraws or something like that . I just crashed when menu is appeared . So i think sounds aren't the problem .

Offline depay

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #13 on: November 29, 2014, 06:44:57 pm »
Try to replace fonts.txd, here is the download http://www.gtanetwork.it/zone/pafiledb.php?action=file&id=136

Offline SuperNova

Re: SA-MP Crashing when i enter in a vehicle
« Reply #14 on: November 29, 2014, 08:08:16 pm »
FIXED , probably one of my file was corrupted in data folder , thanks anyway for your help
« Last Edit: November 29, 2014, 08:10:39 pm by SuperNova »