General > Unban Requests
UNBAN [UNBANNED]
siwy144:
Hi again.
In first time u dont want unban me, reason? - cheats/god.
I wanted translated this, but u dont listening. Now i will say as there was. I play in dm in server. Normal players killing me and i do this too, but later coming cheater who have god. I shooting to him, without result. He always killing me and i do something - knifed him. In first time how i write this u dont know what is it and how i do this, now i show u how its looking.
http://youtu.be/1ysi2u6lHXM
U can watch here how pleyer looking in knifed - nothing can not make. My lucky is very suck and people knifed is... admin.
He has seen that me can not kill - banned me for reason god mode.
Mby now u will see how as it looks and give me unban.
Knifed happen only to players who have god. My english its not good, but i have hope u understanding me.
Its all from me.
[FSR]Ush:
I don't understand it? Talk in Polish and Cromiell or Max will translate.
We do have /dm but how stupid is it to get banned there.. or to use hacks there.. lol.
*confused*
siwy144:
--- Quote from: [MAF]Ush on December 14, 2011, 06:58:31 pm ---I don't understand it? Talk in Polish and Cromiell or Max will translate.
We do have /dm but how stupid is it to get banned there.. or to use hacks there.. lol.
*confused*
--- End quote ---
Any Polish admin here they are?
Its not my false that i have ban there, I just want to have peace in dm. I writing on the chat - he have cheats but u dont do anything, when I knifed him per 20 seconds i have obtained ban - I did not know that it admin...
[MAF]Cromiell:
Napisz po Polsku o co Ci chodzi i przetłumaczę im, dobrze?
siwy144:
Chodzi mi o to ze nie słusznie zbanowano mnie pod pretekstem czitowania. Jak grałem na dm-ie to z normalnymi graczami się nawzajem zabijaliśmy i jakoś nikt nie miał nic przeciwko, poza tym że ciągle wygrywałem. Kiedy pojawił się ten cziter z godem zaczął walić do mnie, wtedy ja się schowałem że nie mógł mnie trafić. W końcu przyszedł do mnie to go podciąłem nożem żeby nikogo nie zabijał a szczególnie mnie. I to był akurat admin, który jak był podcięty to na filmiku możesz sam zobaczyć jak to wygląda dla przeciwnika a gracz podcięty ma wrażenie, że gra normalnie a tak nie jest. I po chwili dostałem bana pod pretekstem czitowania i god moda. We wcześniejszym temacie chciałem im to wytłumaczyć, ale nie chcieli dać tego do świadomości bo nawet nie wiedzieli o co chodzi, dlatego specjalnie nagrałem ten filmik żeby mogli zobaczyć jak to wygląda. Jest to dla nich jakiś hack, ale to jest całkiem normalne, lecz nie każdy o tym wie. To nie jest chyba fair, że dostaje bana za coś co zrobiłem słusznie? Zawsze staram się tępić każdego czitera którego widzę, czasami bez skutku i z częstym niepoważaniem, ale z nim nie miałem najmniejszego problemu.
Napisałem jeszcze raz ten temat bo klanowi koledzy grają na tym serwerze i chcą żebym dołączył do nich, jest to klan BoH (Best Of Homies). Tak tylko skrótem powiem, że istniejemy już ponad 3 lata i jesteśmy jednym z nielicznych klanów, które grają czysto w dzisiejszym sampie, dlatego nie mogę przyjąć do wiadomości tego, że ktoś oskarża mnie o czitowanie. Gdybym wiedział, że to przsporzy mi tylu problemów to bym tego nie robił, tym bardziej gdybym wiedział że ta osoba to admin.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version