Author Topic: /stunt and /buildmode are mixed  (Read 806 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline b00tsyou

  • Admin
  • Posts: 1,044
    • View Profile
/stunt and /buildmode are mixed
« on: July 28, 2011, 05:39:35 pm »
Yo

during a new race i typed /edit but vert edited it before me.

then i exit buildmode  menu to race again.

then i did /stunt , chose a vehicule,  and clicking on chosen vehicule opened  the buildmode menu ( like /edit did in the race ) puting the chosen vehicule instead of the original car.

so  i set  the original vehicule again and save the race (GTO) but server was on another race. ( i had the message which attested the save) 

once saved i thought problem was over, but  i just rejoined and in stunt  i had the same thing . selecting a vehicule select a vehicule for buildmode but now , it's like i 'm making a new race  ( no other settings are made. no race name , nothing ...)

i hope to be clear ;)

Offline [MAF]mooman

  • Leader
  • Posts: 6,286
    • View Profile
Re: /stunt and /buildmode are mixed
« Reply #1 on: July 28, 2011, 06:18:18 pm »
fixed
will read and answer your forum PMs when I'm less busy!

Offline [MAF]Vertigo

  • Admin
  • Posts: 3,433
  • lol
    • View Profile
Re: /stunt and /buildmode are mixed
« Reply #2 on: July 31, 2011, 06:42:15 am »
I had a similar problem. I went to test a race in buildmode it put me in the same world as oneworld to test the race lol

Offline b00tsyou

  • Admin
  • Posts: 1,044
    • View Profile
Re: /stunt and /buildmode are mixed
« Reply #3 on: July 31, 2011, 08:30:58 pm »
it was  a race with the opption : turn in 1world. ( u start TT then after some CPµs it's 1world) It had probably put builmode world with others