General > Off-Topic

Re: My Speedtest...And What Is Yours?

<< < (104/108) > >>

[LSR]Jalicno:
Kablovski SBB gold verovatno, mada guraju i vise ja na poslu imam 100Mb/s

Troublemaker:

--- Quote from: [LSR]Jalicno on October 07, 2016, 08:20:38 pm ---Kablovski SBB gold verovatno, mada guraju i vise ja na poslu imam 100Mb/s

--- End quote ---

I kolko se placa to? Planiram da predjem s ADSL na SBB uskoro...

[AK47]Goodfella:
new deal,new internet :D

[LSR]Jalicno:
Cene vidis na sajtu, ali hajde da grubo navedem dobijas 30Mb/s za cenu 10 kod telekoma. Ali ta brzina je varijabilna zato sam ti i rekao da imam 100 realnih a placa se max paket od 150. Telekom drzim kuci jer radi 24/7 bez problema dok kod SBB-a (na poslu) to nije slucaj. Ako planiras bilo sta da radis od kuce (ozbiljno) ostani na telekomu zbog stabilnosti. Ako pak juris brojke koje lepo deluju dok ne pada kisa/sneg ili slucajno krenu radovi na infrastrukturi -  jer stalno nesto petljaju pa po par sati nema neta, onda predji na SBB...

Richard_Bentley:

--- Quote from: [LSR]Jalicno on October 07, 2016, 08:20:38 pm ---Kablovski SBB gold verovatno, mada guraju i vise ja na poslu imam 100Mb/s

--- End quote ---

Ma najjeftiniji paket, 30 bi trebalo da je + TV, ali nemam pojma ni ja odakle ova brzina, mozda zato sto sam u centru Nisa, nemam pojma stvarno, mada i 30 za koliko placam mi je i vise nego dovoljno, a paket je 2800 s tim da imam prvih 5 meseci za 1 dinar, ugovor na 2 godine sto ispada po 2200 mesecno dok je u mtsu bila ponuda oko 2000 za fiksni i net (ne znam tacno brzinu ali ne verujem da je preko 10) pa vi vidite sta se vise isplati. Nisam jos uspeo da testiram nista kako treba, jedva par stranica da sam otvorio, i mogu da kazem da se stvarno vidi razlika, ostalo tek za par dana kad budem tamo..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version