Author Topic: SA:MP crash  (Read 8446 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [MAF]Snoopy

  • Posts: 14,456
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #15 on: October 09, 2009, 09:26:02 pm »
no, just redo your settings in the sa options

Offline [FSR]Ush

  • Admin
  • Posts: 13,449
  • Aart
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #16 on: October 09, 2009, 10:15:52 pm »
Ahhh oke, GTA.set just remembers what settings you use?

Offline ﱡ קּﻰﺢ Love

  • Admin
  • Posts: 1,934
  • Elements of life: Air, Water, Oil, Fuel
    • View Profile
    • LSR Forum
Re: SA:MP crash
« Reply #17 on: October 09, 2009, 10:40:35 pm »
Yeah, simply that.But all the settings data you can expect.There are deep sides of it. :)

Offline some_punk

  • Posts: 989
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #18 on: October 10, 2009, 01:12:54 am »
hummmmm i know that it's little "dangerous" ... but if you read all the instructions is easy...
in my case... when i bought my Gigabyte 9800GTX+ it cames with BIOS ver. 2007 or something like that, and i crash always when i go to southeast from MountChilliad, and when GTA:SA try to load too many objets...

but well... visit your VIDCARD BRAND's WEBSITE and find out your MODEL NAME for example:

my model commercial name is: Gigabyte GeForce 9800GTX+
but my model name inside of brand database is GV-N98XPZL-1GH

you can search in your vidcard box or manual if you dont know how get the model name...

and read very well the instructions...

This my model...



AND "set" your settings in all lower (drawing distance = null) inside of GTA:SA and set your vidcard on very high quality, cuz it gonna give you a medium loading objets














OR INSTALL WINDOWS 7 ULTIMATE !! HAHAHA MY GTA:SA HASNT NEVER CRASHED IN WIN 7 / but when I switch to win XP... it crash some times (rarely)

 



« Last Edit: October 10, 2009, 01:35:39 am by Killerbunnies »

Offline [MAF]Cthulhu

  • Admin
  • Posts: 6,325
  • Trance, Progressive, Techno <3
    • View Profile
  • In-game name: [MAF]Phobos
Re: SA:MP crash
« Reply #19 on: October 10, 2009, 12:24:54 pm »
lol why do u use so small resolution? :D

Offline [MAF]mooman

  • Leader
  • Posts: 6,286
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #20 on: October 10, 2009, 12:49:23 pm »
and i crash always when i go to southeast from MountChilliad


here?
will read and answer your forum PMs when I'm less busy!

Offline some_punk

  • Posts: 989
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #21 on: October 10, 2009, 04:51:43 pm »
and i crash always when i go to southeast from MountChilliad


here?

EXACTLY THERE!!!!! :o!!!! HOW U DO KNOW???


lol why do u use so small resolution? :D

cuz small resolution and low details gives me a better response from SERVER =) i learned that on MTA, cygnus, knuckles and plop told me that..
« Last Edit: October 10, 2009, 04:55:19 pm by Killerbunnies »

Offline [MAF]Snoopy

  • Posts: 14,456
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #22 on: October 10, 2009, 05:16:01 pm »
plop lol

Offline [MAF]mooman

  • Leader
  • Posts: 6,286
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #23 on: October 10, 2009, 10:29:14 pm »

EXACTLY THERE!!!!! :o!!!! HOW U DO KNOW???

same place for me lol
will read and answer your forum PMs when I'm less busy!

Offline some_punk

  • Posts: 989
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #24 on: October 11, 2009, 04:49:18 am »

EXACTLY THERE!!!!! :o!!!! HOW U DO KNOW???

same place for me lol

hummmmm i just updated my vidcard bios and i dont crash again =), maybe u must to do it.... i suggest

Offline [MAF]mooman

  • Leader
  • Posts: 6,286
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #25 on: October 11, 2009, 08:51:57 am »
hm well it hasn't happened yet on my new os - xp 64 bit - so maybe the problem is solved
will read and answer your forum PMs when I'm less busy!

Offline some_punk

  • Posts: 989
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #26 on: October 13, 2009, 05:05:37 pm »
TO USH (teh gay)

if u dont know how to download the correct driver for U pc.... download DRIVER GENIUS PRO 9.0.0.180 <---- this is THE SHIET!!

Offline [FSR]Ush

  • Admin
  • Posts: 13,449
  • Aart
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #27 on: October 13, 2009, 11:17:09 pm »
I already updated video driver ;_;

Offline BlueStar

  • Posts: 100
    • View Profile
Re: SA:MP crash
« Reply #28 on: October 14, 2009, 12:10:34 pm »
i deleted gta.set and then same controls and there still comes that crash report thing

Offline [2F2F]SNiKeRiS

  • Admin
  • Posts: 3,892
    • View Profile
    • 2F2F website
Re: SA:MP crash
« Reply #29 on: May 31, 2010, 02:07:01 pm »
Cba to make a new topic, so I'll just post it here.

Something is wrong with my car sound, take a look: